top of page

HUSSEIN AWQATI

Hus formeel.png

Voordat ik DIVINE MACHINES oprichtte, had ik een uitgebreide carrière in de IT-wereld. Ik bekleedde leidinggevende functies bij verschillende IT-bedrijven en automatisering was mijn dagelijkse bezigheid. Na verloop van tijd nam ik de rol van docent in het middelbaar beroepsonderwijs aan, waar ik met passie en trots project management lessen verzorg. Verder heb ik mijn opleiding gevolgd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding op het hoger beroepsonderwijs en heb ik mij gespecialiseerd in voeding en vechtsport. Dit heeft me in staat gesteld om mijn passie voor fitness en voeding te combineren en heb ik me ontwikkeld tot een ervaren kickboks- en bokstrainer. Hierdoor beschik ik over uitgebreide kennis en expertise als het gaat om het bereiken van een optimale mentale en fysieke gezondheid.

Jacinto formeel.png

JACINTO GROENENDAAL

Voordat ik DIVINE MACHINES oprichtte, had ik een gevarieerde carrière in verschillende werkgebieden waarin ik uiteenlopende ervaring heb opgedaan, met de nadruk op sales. Zo heb ik ook mijn kennis over voeding vergaard terwijl ik als leermeester kok in de keuken werkte. Ik heb ook ervaring opgedaan in beveiliging en vastgoedonderhoud.

Daarnaast ben ik een enthousiaste sportliefhebber, met een sterke focus op personal training, met name in de vechtsport en fitness. Ik daag mezelf graag uit en sta altijd open voor verdere ontwikkeling, wat vaak leidt tot het ontstaan van nieuwe ideeën.

PhotoRoom_20240302_200253.jpeg

OVER DIVINE MACHINES

DIVINE MACHINES is niet zomaar ontstaan, het is geworteld in onze vriendschap en gedeelde passie voor fitness en gezondheid. Het begon allemaal zo'n 15 jaar geleden, toen Jacinto en ik elkaar ontmoetten in de sportschool. We deelden niet alleen een liefde voor sport, maar hadden ook die onstilbare nieuwsgierigheid en de drang om innovatieve oplossingen te vinden.

 

In 2019 raakten Jacinto en ik in een boeiend gesprek, Waar we ons af vroegen waarom er nog geen vending machine bestond waarmee je ter plekke vers gemixte proteïne shakes kon maken, zonder dat je hoefde te wachten op personeel dat gebruikmaakt van handmatig mixen. Net zoals je met een koffieapparaat jouw favoriete koffie kunt krijgen. Het was dit eenvoudige, maar krachtige idee dat de fundering legde voor wat later DIVINE MACHINES zou worden.

Vanuit dat gesprek gingen Jacinto en ik op avontuur, op zoek naar fabrikanten en in gesprek over hoe we dit idee konden realiseren en sportscholen konden helpen om hun klanten nog beter te bedienen. Dit hele proces kwam vanuit de gedeelde passie voor fitness en onze vastberadenheid om een verschil te maken.

En vandaag, is DIVINE MACHINES het tastbare resultaat van die inspanning en toewijding geworden. Het is uitgegroeid tot een waardevolle partner voor sportscholen en fitnessliefhebbers door het hele land. 

 

bottom of page